Soundvenue High 5: Hot Chip helt til tops

Sidste år hittede Hot Chip (billedet) med electro-pop-perlen ‘Over and Over’, og ifølge jeres stemmer på Soundvenues hitliste, High 5, så har gruppens nye single, ‘Ready for the Floor’, ligeså stort gennembrudspotentiale. Tracket, der også vil være at finde på gruppens andet album ‘Made in the Dark’ til februar, er således røget direkte fra contenderpuljen og ind øverst på High 5-skamlen. Anden- og tredjepladsen er stadig besat af The Hideouts og Cansei de Ser Sexy, mens Shout Wellington Air Force debuterer på fjerdepladsen og Foals ryger en plads ned på femtepladsen.

I denne uge tester vi som sædvanlig tre dugfriske tracks. Først er der nyt fra Lightspeed Champion, hvor Devote Hynes’ tidligere hardcore punk i Test Icicles er blevet erstattet af solbeskinnet folk-pop på sangen ‘Everyone I Know is Listening to Crunk’. Ugens anden contender er dine nye venner i Friendly Fires. På deres anden single, ‘Paris’, har trioen skruet helt op for koklokken og leverer topmelodisk dancerock, der kun øger forventningerne til et fremtidigt debutalbum. Danske The William Blakes er sidste contender i denne uge, og med store armbevægelser og kompetent indierock vil de med sangen ‘Violent God’ samt jeres stemmer forsøge gøre indtog i det dyre High-5-selskab.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Lars Gjærde fra Fredensborg og Rasmus Kjær fra Lystrup.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her »

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af