Culture Box inviterer til fødelsdagsbrag

Den 12. januar fejrer det elektroniske spillested Culture Box sin tre-års fødselsdag, og derfor har fødselsdagsbarnet inviteret et par venner fra det elektroniske klubmiljø med til festivitas i klubbens kælder. Med sin drømmende techno vil den blot 21-årige britiske Nathan Fake (billedet) optræde live som hovednavn, før en hær af dj’s indtager pulten.

Dj-lineuppet består af schweiziske Sonja Moonera og tyske Barbara Preisinger, mens Danmark er repræsenteret ved DJ Lab vs. MHM One, Thomas Madvig, Djuna Barnes og Copenhagen Brains. Alle vil de stå i kø for at fejre ‘boksen’ med deres individuelle vinylsamlinger, der forhåbentligt sætter gang i dansemusklerne.

Billetter til fødselsdagsbraget købes i døren.

Culture Box fødselsdagsfest
Lørdag den 12. januar, kl. 22-06
Kronprinsessegade 54, København K
Entré: kr. 100,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af