Danish Music Awards bliver sendt på MySpace

Tænd computeren og sluk fjernsynet. På grund af besparelser har DR definitivt takket nej til at transmittere prisuddelingen, når dette års udgave af Danish Music Awards løber af stabelen. I stedet bliver showet sendt direkte på DMA’s profil på MySpace.

Pladeselskabernes brancheorganisation, IFPI, har indgået aftalen med MySpace efter at også Tv2 har afvist at sende begivenheden. Selvom IFPIs marketing-direktør, Jesper Bay, ærgrer sig over, at de to tv-kanaler ikke vil sende showet, så glæder man sig over den nye platforms muligheder.

Undervejs i showet kan seerne kommentere og diskutere kunstnerne, og det er, ifølge MySpace Danmarks talsmand Mikkel Bagger, en ny måde at transmitere begivenheder på. »Seerne bliver deltagere frem for tilskuere, og der opstår en helt anden aktivitet mellem musikerne og brugerne af siden. Man får en anden oplevelse end den, man normalt får ved at se tv«, siger han til Soundvenue.

IFPI vil ikke sætte tal på, hvor mange seere de forventer, men MySpace har registreret 330.000 danske profiler.

Danish Music Awards 2008 bliver afholdt den 23. februar i Glassalen i Tivoli og kan ses direkte fra 20.30 på denne side hvor de nominerede også offentliggøres i dag kl. 15.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af