DØD og Bjørn Svin spiller i Århus

Det århusianske natteliv bliver ofte kritiseret for at orientere sig for meget mod mainstreamen, men nu melder folkene bag klubben ‘Who’s The Pussy Now’ sig på banen med et alternativ, når dj-duoen DØD (billedet) og Bjørn Svin spiller til februar på Café Paradis i hjertet af Århus.

Ikke ulig folk som rave-arrangørerne i OPP, forsøger ‘Who’s The Now Pussy’ at bringe en anden slags musik til byen, end den man normalt finder på klubberne. Både DØD og Bjørn Svin er etablerede navne på den elektroniske scene, og forstår at pakke et dansegulv uden at være bange for at udfordre publikum i processen.

Med andre ord venter der århusianerne en anderledes klubaften på Café Paradis.

‘Who’s The Pussy Now’ med DØD og Bjørn Svin
Fredag den 8. februar, kl. 22-07
Café Paradis, Århus
Entré: 50,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af