Scarlett Johansson udgiver Tom Waits-album til maj

Som vi tidligere har skrevet, så har Scarlett Johansson længe arbejdet på et album, hvor hun fortolker Tom Waits-sange, og nu er der så endelig kommet en udgivelsesdato på pladen, der kommer på gaden den 19. maj. Det skriver andpop.com

Albummet hedder ‘Anywhere I Lay My Head’ og er opkaldt efter en sang på Tom Waits-albummet ‘Rain Dogs’ fra 1985.

Det er i øvrigt ikke første gang, at den smukke skuespillerinde giver prøver på sangstemmen. Sidste år optrådte Johansson sammen med Jesus & The Mary Chain til den amerikanske festival, Coachella, og hun kunne også opleves i en karaoke-duet med Bill Murray i gennembrudsfilmen, ‘Lost in Translation’ fra 2003. Desuden skal hun spille Courtney Love i den kommende Kurt Cobain-film, ‘Heavier Than Heaven’.

‘Anywhere I Lay My Head’ udkommer den 19. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af