Soundvenue High 5 har fået vokseværk

High 5 har vokseværk, og fremover vil du kunne vælge mellem hele fem contenders. Dermed bliver der mere konkurrence om at toppe hitlisten, hvilket lykkedes for danske Shout Wellington Air Force for nu tredje uge i træk. De kom, de så, de sejrede og slutter dermed deres fem uger på listen med endnu en placering som duks, mens Hot Chip ender deres ophold på en beskeden femteplads. Sidste uges contender Cazals styrer direkte mod toppen og debuterer på en flot andenplads med ‘To Cut a Long Story Short’.

I denne uge og fremover kan vi som sagt byde på hele fem nye sange. I denne uge drejer det sig blandt andet om de retrosmarte The Cool Kids (billedet), der blander lige dele ol skool boombap og futurisk electrolyd. Du kan også smide din stemme på The National Bank, som er norske Thomas Dybdahls sideprojekt, der spiller frisk og catchy poprock. De resterende contenders er alle danske og kommer fra Twins Twins, Jong Pang og Tremolo Beer Gut. Rock for enhver smag.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne her»

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af