Black Lips indtager Loppen

Der er dømt retro-rock abefest med alle (u)tænkelige virkemidler, når Black Lips vælter Loppen med deres kaotiske liveshow til april.

Den stilbevidste trio fra Atlanta er nemlig berømt og berygtet for sine vanvittige optrædener, der tidligere har budt på en uskøn blanding af opkast, urin, fyrværkeri, mandekys og god gammeldags nøgenhed – og sådan noget er jo svært at sige nej til. Så der er kort sagt masser af gode grunde til at sikre sig billet til den kommende koncert.

Men det handler selvfølgelig ikke kun om bræk og sex. I sidste måned udgav Black Lips deres femte album ‘Good Bad Not Evil’, hvis stilsikre lyd fik fire stjerner af Soundvenues anmelder. »Black Lips ved, hvad de laver og lyder, som om de har gjort det siden 60’erne, da garagerocken fik åbnet porten. Uden de dog mangler den ungdommelige energi«, lød dommen.

Forsalget er startet via Billetlugen.dk

Black Lips
Søndag den 6. april, kl. 21
Loppen, Christiania
Forsalg: kr. 120,- plus gebyr.
Entré: kr. 130,-

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af