Danske musikere hylder The Clash

Tilbage i 1979 udsendte The Clash og Joe Strummer (billedet) deres siden hen legendariske album, ‘London Calling’, hvor især titelnummeret har opnået noget nær kultstatus. Nu her næsten 30 år senere hylder en række kendte danske musikere pladen ved to koncerter i Århus og København.

De to koncerter finder sted på henholdsvis Studenterhuset og Amagerbio i slutningen af februar og starten af marts. Her vil en perlerække af prominente navne fortolke alle pladens 19 numre i den kronologiske rækkefølge under titlen London Calling Copenhagen (til trods for at koncerten også finder sted i Århus red.)

Blandt de kunstnere, der giver deres bud på, hvordan The Clash lyder anno 2008 er blandt andre Ivan Skavinsky (Turboweekend), Frederik Thaae (A Kid Hereafter), Pato Siebenhaar (Pato/Trolle Siebenhaar), RebekkaMaria (As in RebekkaMaria), Asbjørn Auring Grimm (Decorate.Decorate) og Toke Nisted (The Breakers).

Line-uppet varierer, så man vil ikke kunne opleve de samme kunstnere ved begge arrangementer. Solisterne deler desuden rampelyset med et ni-mand stort husorkester.

Det er desuden ikke første gang man får mulighed for at opleve koncerten, da den også opført i juni sidste år på et fyldt Jazzhouse i København. Men var man ikke tilstede dengang, så får man altså muligheden igen.

Forsalget er startet via Billetnet.dk.

London Calling Copenhagen
Lørdag den 23. februar, kl. 21
Studenterhuset, Århus
Entré: kr. 80,- / kr. 100,- (medlemmer/ikke-medlemmer)

Line-up:
Pato Siebenhaar (Pato/Trolle Siebenhaar)
Mads Nygaard (Sterling)
Stina Moltu (N) (Supervixen/StinaStjern)
Daniel Broman (S) (Babylove & the van Dangos)
Toke Nisted (The Breakers)
Asbjørn Auring Grimm (Decorate.Decorate)
Ivan Skavinsky (Turboweekend)

Fredag den 7. marts, kl. 21
Amagerbio, København
Forsalg: kr. 125,- plus gebyr
Entré: kr. 150,-

Line-up:
Rebekka Maria Andersson (As in RebekkaMaria/Lampshade)
Pato Siebenhaar (Pato/Trolle Siebenhaar)
Mads Nygaard (Sterling)
Frederik Thaae (A Kid Hereafter)
Stina Moltu (N) (Supervixen/StinaStjern)
Daniel Broman (S) (Babylove & The Van Dangos)
Toke Nisted (The Breakers)
Asbjørn Auring Grimm (Decorate.Decorate)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af