David Bowie med på Scarlett Johansson-pladen

Skuespillerinden Scarlett Johansson overraskede samtlige tilstedeværende journalister, da hun i går aftes spillede sin nye plade på et pressemøde i New York.

Selveste David Bowie er nemlig med på hele to numre på Tom Waits cover-albummet, hvor han synger på sangene ‘Falling Down’ og ‘Fannin Street’. Johansson fortalte de forsamlede, at hun mødte Bowie første gang til en fest i 2006 og i øvrigt var målløs, da hun som teenagere var forelsket i legenden. Det skriver billboard.com.

Andre kendte navne på pladen er Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs, Sean Antanaitis fra Celebration og endelig Dave Sitek fra TV on the Radio, som har produceret albummet.

Lost in Translation-stjernen kunne også berette, at Tom Waits selv er tilfreds med det færdige resultat. »Jeg sendte ham nogle af de tidlige indspilninger, og han sagde: ‘Bare fortsæt’. Jeg har hørt, at han er meget tilfreds«, sagde hun.

Udover de ti fortolkninger indeholder ‘Anywhere I Lay My Head’ også en enkelt originalsang ved navn ‘Song for Jo’. Albummet udkommer den 19. maj.

‘Anywhere I Lay My Head’
1. ‘Fawn’
2. ‘Town With No Cheer’
3. ‘Falling Down’
4. ‘Anywhere I Lay My Head’
5. ‘Fannin’ Street’
6. ‘Song for Jo’
7. ‘Green Grass’
8. ‘I Wish I Was in New Orleans’
9. ‘I Don’t Want To Grow Up’
10. ‘No One Knows I’m Gone’
11. ‘Who Are You?’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af