Dinosaur Jr. til Danmark

For dem, der gik glip af Dinosaur Jr.s koncert på Lille Vega sidste år, er der nu håb forude. De gendannede lo-fi-veteraner er igen klar til at give en lektion i støjende triorock, når de den 15. juni skruer op får forstærkerne på Lille Vega i København.

Og der er en stor oplevelse i vente, hvis amerikanerne kan leve op til den fremragende koncert de leverede sidst de var på besøg. Soundvenues begejstrede anmelder kvitterede med fem stjerner og gav koncerten følgende ord med på vejen: »Med Lou Barlows tordnende bas, Murphs konstant overraskende trommeslag og Mascis guddommeligt melodiske guitarsoloer og støjoverdyngende vokal blev der spillet højt og energisk af et band i absolut topform«.

Koncerten på Lille Vega betyder med stor sandsynlighed, at Dinosaur Jr. ikke kigger forbi årets Roskilde Festival, så hvis man ikke vil misse chancen for at opleve den eksplosive trio live, er det bare om at sidde klar ved tastaturet den 20. februar, når billetterne bliver sat til salg via billetlugen.dk.

Dinosaur Jr.
Søndag den 15. Juni
Lille Vega, København
Entré: 300 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af