Hot Chip og Peaches remixer hiphop-klassikere

Det er snart 20 år siden, at rapperen Tone Loc udførligt fortalte om sine erobringer på den slibrige fortælling ‘Wild Thing’ fra 1989. Nu får man snart chancen for at genopleve det eksplicitte hit i en ny version, når blandt andre Hot Chip, Peaches (billedet) og Diplo remixer en række hiphop-klassikere på en ny plade.

Albummet får titlen ‘Rmxxology’, og bag udgivelsen står det L.A.-baserede pladeselskab Delicious Vinyl, der i starten af 80’erne og midten af 90’erne udgav nogle af hip hoppens tidlige og mest funky hits.

Selskabet var blandt andre hjemsted for Young MC, Tone Loc, Pharcyde og Masta Ace, og det er deres bagkatalog folk som Hot Chip, Spank Rock, Diplo, Peaches og Mr. Flash fra Ed Banger fortolker.

Peaches’ remix af ‘Wild Thing’ er allerede ude nu, mens anden single bliver Aaron LaCrate & Samirs’ version af ‘Know How Theme’ ligeledes af Tone Loc. Videoen til sidstnævnte er et sammenklip af billeder fra Tone Locs optræden på Arsenio Halls hedengangne talkshow, som du kan se her. Mere old school bliver det vist ikke.

‘Know How Theme’ er ude den 26. februar, mens albummet følger efter senere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af