Madlib remixer sig selv


Madlib – the hardest working producer in showbiz. (Foto: Hannes Mezger)

Madlib har et arbejdspendul som ingen andre producere! Beatmageren fra Oxnard, Californien udgiver efterhånden nye projekter på månedlig basis – og stadig med et uhyggeligt højt bundniveau.

Godt et halvt år efter udgivelsen af Percee P-albummet ‘Perseverance’, som Madlib selv producerede, har han remixet hele pladen og givet den helt nyt, selvstændig liv. Hvor originalen bød på tung og konform newyorker-inspireret hiphop, så har beat-alkymisten igen gravet dybt i sample-kassen og skabt nogle kantede og tilrøgede lo-fi beats, der endnu en gang fungerer optimalt til veteranrapperen. Du kan tjekke et af remixene ud herunder:

Percee P feat. Chali 2na – ‘No Time For Jokes (Madlib Remix)’ (mp3)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af