Årets DMA-vindere kåret

I lørdags løb det første Myspace-transmitterede Danish Music Awards af stablen i Glassalen i Tivoli. Desværre var showets ubetinget største prissluger ikke tilstede. Med fire priser høstede den danske dancehall-pioneer Natasja al den anerkendelse hun ikke nåede at få før sin alt for tidlige død sidste år. Natasja vandt blandt andet Årets Danske Album for ‘I Danmark Er Jeg Født’, Årets Kvindelige Kunstner og Årets Danske Sangskriver.

Også de unge himmelstormere i Dúné (billedet) havde en god aften med hele tre priser (Årets Nye Danske Navn, Årets Danske Gruppe og Årets Danske Rockudgivelse for ‘We Are In Here You Are Out There’). Alphabeat, Private, Efterklang og Anne Linnet gik alle hjem med to priser. Sidstnævnte blev belønnet med IFPIs Ærespris, der gives til en kunstner for dennes samlede karriere i og betydning for dansk musik.

På scenen var det Myspace Pris-vinderne Kiss Kiss Kiss, Dúné, Aura Dione, Tina Dickow, Volbeat med Johan Olsen og Anne Linnet med Szhirley, der sørgede for den musikalske underholdning. Se eller gense alle de optrædende og vinderne her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af