Albert Hammond Jr. indspiller med nyt band

Et nyt transatlantisk samarbejde har netop set dagens lys. Den amerikanske The Strokes-guitarist Albert Hammond Jr. har sammen med britiske Drew McConnel, bassist i Babyshambles, og den irske singer/songwriter Fionn Regan været i studiet under navnet Helsinki.

Det musikalske projekt startede som en uforpligtende legestue, hvor de tre musikere kunne more sig lidt uden for deres respektive bands. Legestuen endte dog i studiet, hvor bandet har indspillet fire sange. De er tilsyneladende blevet så gode, at bandet nu ligger i forhandlinger med flere pladeselskaber om en mulig udgivelse.

Albert Hammond Jr. udgav i 2006 sin solodebut og havde efter omfattende turnévirksomhed brug for at prøve noget andet. McConnel udtaler til BBC News: »Det var godt for alle at tilbringe et par dage i studiet, drikke nogle øl og lave noget god musik, uden at skulle bekymre sig om et pladeselskabs holdning, eller en eller anden A&R-person, der tjekker om omkvædet sætter ind efter 40 sekunder«.

Bandet har endnu ingen officiel Myspace, så det er ikke muligt at høre resultatet af samarbejdet endnu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af