Elektroniske påskeæg på Culture Box

Hvis påskefrokosten skal krydes med lidt elektronisk knas, så er Culture Box det oplagte sted at tilbringe ferie. Den københavnske klub byder nemlig på et rigtigt stærkt påskeprogram med både danske og internationale kunstnere.

Allerede i aften går det løs med tyske Mathias Kaden, hvis knastørre minimal techno på det seneste har taget en afrikansk drejning. Udover tyskeren er danske Trentemøller også på plakaten. Er man mere til ghettotech og booty bass, bør man tjekke Ghetto Rave på torsdag, hvor blandt andre Fagget Fairys og Kid Kishore spiller.

Fredag er der hypnotisk og funky minimal i stil med Ricardo Villalobos fra chilensk/schweiziske Luciano (billedet). Og endelig søndag kan man hvile ørene, når Elektronisk Tirsdag og Rump Recordings præsenterer det bedste indenfor dansk electronica i form af kompetente navne som System, Karsten Pflum og Spejderrobot med flere.

Der er med andre ord lagt op til en rigtigt god påske i mørket på Culture Box. Se hele programmet her »

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af