Nyt The Raconteurs-album om en uge

Rygterne om et kommende album The Raconteurs har rumsteret i et stykke tid. Men med ultrakort varsel er rygtet blevet til håndgribelig fakta.

Om knap en uge, tirsdag den 25. marts, udsender all star-bandet, bestående af Jack White (The White Stripes), Brendan Benson og medlemmer af garagerock-gruppen The Greenhornes, nemlig deres andet studiealbum,’Consolers of the Lonely’.

The Raconteurs slog i 2006 sit navn fast med det hårdtrockende debutalbum ‘Broken Boy Soldier’, ikke mindst i kraft af hitsinglen ‘Steady As She Goes’. Soundvenues anmelder var begejstret og smed fem stjerner og følgende salut efter albummet: »De to sangskrivere griber sikkert om stålet som to lyksalige popsmede og smeder den ene knivskarpe popperle efter den anden«.

Og om album nummer to kan leve op til disse superlativer, skal man altså ikke vente længe på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af