Kasper Eistrup designer plakat til jazz-festival

I dag blev plakaten til dette års Copenhagen Jazz Festival offentliggjort. Kunstneren bag plakaten er ingen ringere end Kasper Eistrup, der normalt slår sine folder som frontmand i det danske rockband Kashmir.

Lige siden hans og Mads Tunebjergs tegninger prydede coveret til albumdebuten ‘Travelogue’ tilbage i 1994, har det stået klart, at Kashmir-frontmand Kasper Eistrup har mere at byde på end blot musikken. Eistrups billeder og illustrationer har flere gange prydet Kashmirs udgivelser, og i 2006 kulminerede hans kunstneriske virke med en velbesøgt soloudstilling på galleri Falkener Project i København.

Om motivet, der har fået den rammende titel ‘Who is this guy?’, udtaler Eistrup blandt andet: »Jeg har valgt at vende fokus væk fra den udøvende musiker samt de instrumenter han/hun måtte forgribe sig på, for i stedet at portrættere én af de passionerede musikelskere, som stiller sig i modstrømmen af lydbølger«.

Copenhagen Jazz Festival 2008 byder, udover den rendyrkede jazz, også på en dobbeltkoncert med Efterklang og Under Byen i det nye Skuespilhus i København. De nærmere detaljer er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af