Our Broken Garden

Sangerinden Anna Brønsted albumdebuterer nu med sine egne sange under navnet Our Broken Garden. Hun har ellers gjort sig bemærket de seneste år som en del af Efterklang og som musikalsk ledsager hos blandt andet Lise Westzynthius, samtidig med hun er hjernen bag festivalen EnnaBella from Hella. Her er altså tale om en aktiv kvinde med ben i næsen og noget på hjerte, der nu kaster sig ud i rollen som solist, og hun har fået det engelske pladeselskab Bella Union med på legen.

Adjektiver som smuk, melankolsk og skrøbelig beskriver bedst denne ep’s seks små sange. Alt er holdt i et afdæmpet tempo, der giver plads til eftertænksomhed og fordybelse, og som tvinger lytteren til at være fokuseret.
Specielt den nærmest nøgne ‘Visible to You’ og afslutteren ‘Ashes’, der snildt kunne ledsage en scene fra en natklub i et Twin Peaks-univers, er begge dejlige bekendtskaber.

Men der er ikke nogen sange på albummet, der for alvor sætter sig fast, eller som decideret stikker ud, for det hele er holdt i de samme nuancer. På trods af dette er der noget dragende og forførende over ensartetheden og ikke mindst Brøndsteds silkebløde vokal.

Et helt album skulle gerne se dagens lys i slutningen af august. Her kan man håbe på, at nuancerne udvides en lille smule, for talentet, stemmen og visionerne er absolut til stede.

Our Broken Garden. 'Lost Sailor'. Ep. Bella Union/Rumraket/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af