Munich

Det er dømt både støj og stram indieguitar hos århusianske Munich, der med debutudspillet ‘Those Who Dare’ beviser, at der stadig er masser af substans og forskellighed at finde på den danske rockscene.

Debutalbummet kan inddeles i to afdelinger, hvor man i den ene afdeling finder de mere afdæmpede, melankolsk funderede numre, mens der andre steder fokuseres på støjen. Begge dele fungerer udemærket, men det er specielt i de mere afdæmpede og støjfrie numre, at Munich virkelig beviser sit værd. Her gøres der plads til gennemført vokalsamarbejde mellem Mikael Kærsgaard og Karin Nielsen, som det eksempelvis kan høres på albummets bedste nummer, ‘The Young Ones’, hvor et aggressivt trommespil tilmed kontrasterer det flotte og rolige melodiske forløb.

Desværre er den støjende afdeling et noget rodet og mindre opløftende bekendtskab. Her begiver bandet sig ud i et område, som allerede har været betrådt af mange bands, og desværre leverer Munich ikke videre originale indslag til den uofficielle støjkanon.

Dette til trods beviser gruppen dog, at der stadig er plads til alt fra støjende guitarer, cellospil, tekstløst kor og trang til store klange i dansk rockmusik, og samtidig formår bandet, når det er bedst, at parre musikken med gennemtænkte melodiske forløb, således at Munich bliver et spændende musikalsk bekendtskab.

Munich. 'Those Who Dare'. Album. Warfare.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af