CSS til Iceland Airwaves

Island er berømt for sit bugnende musikudbud, og en gang om året fejrer Atlanterhavsøen sig selv med festivalen Iceland Airwaves, hvor et broget mix af lokale og internationale navne – som regel inklusiv en solid dansk delegation – sætter hovedstaden Reykjavík på den anden ende.

Festivalen finder i år sted fra onsdag den 15. til søndag den 9. oktober, og de første bands er netop blevet offentliggjort. På programmet finder man de brasilianske partyrockere CSS anført af den karismatiske sangerinde Lovefoxxx (billedet), den engelske postpunk-gruppe These New Puritans, garagerocktøsen Florence and the Machine, producer/dj-duoen Simian Mobile Disco og de altid feststemte svenskere i Familjen. For blot at nævne nogen.

Se alle de offentliggjorte navne her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af