Lupe Fiasco – habil flødemenu nr.2

»Lupe, Lupe, Lupe«. Det forventningsfulde publikum råbte hiphoppens friske pust ind på scenen, og lod Chicago-rapperens navn gjalde, hver eneste gang pauserne mellem numrene tillod det. Det gjorde de desværre lidt for tit, men Cosmopol-teltet var nærmest svævende med en energisk crowd, der lappede Lupes fløde i sig og blev mere og mere kåde i løbet af koncerten.

For sex eller ej i den muslimske rappers tekster, så kippede knægtene kækt med cappen og tøserne duggede i trussen, når Lupe lod sit otte mand store band banke teltdugen langt op i luften med fløde på varme pander pisket op med håndspillet hiphop. Den sexede stemning brød ud i lys lue, da en 15-årig blondine i midten af teltet, lod sig åbenlyst fingerkneppe af sin dansepartner under nummeret Superstar fra “The cool”. Så er Roskilde Festival sgu da i gang!

Men den gode fest til trods, så manglede der steder noget kaffe i fløden. Keys fulde af sjæl, et godt beat og et imponerende hurtigt og tight flow vidnede flere gange om, hvorfor Lupe Fiasco spås en stor fremtid (og sågar kaldes avantgarde), men ‘Hiphop saved my life’- og ‘jeg er en af jer drenge’-sceneklicheer gav det friske pust en mainstream-Palads-hiphop-stor-flødemenu nr. 2-eftersmag. Men når flowet fik lov at køre, og Lupe Fiasco viste, hvor eminent ordene kan dryppe fra hans mund, så var det virkelig en habil mainstreamfest.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af