Wu-Tang Clan – stenhård hitparade

Der var sikkert mange, der først turde glæde sig i sidste øjeblik inden Wu-Tang Clans koncert på Store Vega. Det berygtede hiphop-kollektiv er nemlig ikke just kendt for at være tilregnelige. Koncerten var da også blevet flyttet flere gange, ligesom vi måtte undvære Method Man, der var blevet i New York. Derfor var det en lettelse, at man allerede i gaderoben kunne se flere af de resterende medlemmer signere T-shirts før koncerten.

Måske var det frygten for, at den ville udeblive, der gjorde forløsningen ekstra stor. I hvert fald var det rørende at se så mange så store drenge glæde sig som små børn. Med det udgangspunkt var det nemt for de klanen, der endda leverede en greatest hits-lignende koncert. Overraskelserne veg for klassikere fra især ’36 Chambers’, der stadig står som et mesterværk indenfor hård, aggressiv hiphop. Det var en nem løsning, men det var præcis de numre, folk var kommet for. Gruppen åbnede med ‘Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing Ta F’ Wit’ og havde folk, hvor de ville have dem. Der blev rappet med, og kastet nøjagtigt de håndtegn, ikonerne bad om.

Man kunne kritisere dem for, at det ikke var alle medlemmer, der virkede lige engagerede, og at enhver scene er for lille til syv så store personligheder. Modsat oplevede vi RZA i topform med Inspectah Deck og Raekwon lige i hælene, og så er materialet stadig så stærkt, at det, selvom det blev leveret på en lidt rodet måde, var et genlyt værd.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af