Girls Love Rallie

»It’s not easy being green…«, sang Kermit i Muppet Show. Det samme gør Girls Love Rallie, på debutalbummets sidste nummer ‘Being Green’. Og de har begge to uden tvivl ret. Der er garanteret meget, der er lettere end at være grøn – og for Rasmus ‘Rallie’ Hald Jensen er en af tingene at fylde et helt album ud med velskrevne sange.

På trods af at dette er en debut, er Girls Love Rallie på ingen måde ny på den danske musikscene. I 2006 blev han udvalgt til Soundvenue Selected. Og har ellers gjort sit virke som en tredjedel af bandet My Friend George, der i 2005 udgav det roste ‘Born in the U.S.A’. Og på albummets musikerside agerer da også en hel del etablerede danske navne som Figurines-frontmand Christian Hjelm samt medlemmer fra både 1 2 3 4 og Charlie Don’t Surf.

Stilen er lo-fi alternativ poprock tilsat en smule elektronik, og albummet emmer af gode sange, der går fra det helt enkle, akustiske på ‘Being Green’ og ‘Onions & Ice-Cream’ til numre som ‘Good Cop, Bad Poetry’ og ‘Forgive the Flies’, hvor synthen er lagt i forgrunden. Alt sammen tilført Rallies’ karakteristiske stemme, der binder det hele sammen.

Sangene har som sådan ikke det største hitpotentiale, men albummets fungerer utroligt godt som helhed. Hvilket langtfra altid er en selvfølge. Men Girls Love Rallie formår det og leverer et fremragende, alsidigt album, det er en fornøjelse at ligge ører til.

Girls Love Rallie. 'Les Chansons Terribles'. Album. SOPA.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af