The Strokes-guitarist designer jakkesæt

Om det er den nyvundne selvtillid ved at gå solo er uvist. Men sikkert er det i hvert fald, at Albert Hammond Jr., guitarist i The Strokes med to soloalbum på samvittigheden, nu tager endnu et selvstændigt skridt, når han inden længe udsender sin egen jakkesætskollektion.

Om baggrunden for at forsøge sig som designer udtaler Albert Hammond Jr. til New York Magazine: »De er for personer, som har brug for et jakkesæt til et bryllup. Han vil hellere have sadån et som vores i stedet for at gå i et herretøjsmagasin, betale det samme beløb og se ud som en uddateret forælder«.

Kollektionen, der endnu ikke har fået et navn, er udarbejdet sammen med stylisten Ilaria Urbinati. I første omgang er planen at lancere tre jakkesæt for siden hen at udvide sortimentet med et nyt hver sæson.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af