Ekstravagant fest i Huset i Magstræde

Der er lagt i ovnen til et festbrag af de større, når Diesel inviterer til xXx-fest i Huset i Magstræde lørdag den 11. oktober i anledning af tøjmærkets 30 års fødselsdag.

Festen i København afvikles simultant med tilsvarende arrangementer i 16 andre lande og på programmet er et bredt udvalg af musikalske feststartere. Hovednavnet er det amerikanske, transseksuelle ikon Amanda Lepore (billedet), men derudover serverer den hjemlige musikscene brændstoffet til aftenens udskejelser.

Folk med hang til bangere og beats leverer Suspekt, Marwan og Jepep Rapp varen, mens Lulu Rouge, Ung Flugt, Fagget Fairys, Fredski, The Wanking Experience, DØD og Billy Soundsystem står for de elektronisk orienterede oplevelser.

Adgangen til festen er gratis for for alle, der sikrer sig billet. Indtil videre anbefales det fra arrangørenes side, at man følger med på Diesel.com/xxx eller på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af