Empire of the Sun albumdebuterer

Vi har allerede gjort opmærksom på Empire of the Sun på vores blog, og faldt du ved den lejlighed for duoens skamløst catchy nummer ‘Walking on a Dream’, så kan du godt begynde at glæde dig: Den 6. oktober udkommer australiernnes debutfuldlængde, der bærer samme titel som singleforløberen.

Ankermand i Empire of the Sun er Luke Steel, der tidligere har gjort opmærksom på sig selv i den alternative rockgruppe Sleepy Jackson. I selskab med kumpanen Nick Littlemore, der sammen med Ladyhawke har en fortid i gruppen Teenager, har han dog nu skruet ned for guitaren og op for den kulørte, dekadente electropop.

Dagens trivia: Empire of the Sun er opkaldt efter romanen af samme navn fra 1984, skrevet den engelske forfatter J. G. Ballard og filmatiseret i 1987 af Steven Spielberg. Videoen til ‘Walking on a Dream’ er optaget i Shanghai – samme sted som ‘Empire of the Sun’ foregår.

‘Walking on a Dream’
1. Standing on the Shore
2. Walking on a Dream
3. Half Mast
4. We Are the People
5. Delta Bay
6. Country
7. The World
8. Swordfish Hotkiss Night
9. Tiger By My Side
10. Without You

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af