Mikael Simpson og Jørgen Leth udgiver album

Hver for sig har Mikael Simpson og Jørgen Leth begået væsentlige værker – men hvad sker der, hvis man sætter den prisvindende musiker og den legendariske poet sammen? Svaret kan høres på albummet ‘Vi sidder bare her…’, der udkommer den 17. november.

Albummet består af optagelser af Leths spontane freestyle-poesi tilsat tonalt akkompagnement fra Simpson og musikerkollegaen Frithjof Toksvig (The Poets, Deepfried Toguma). Sidst Simpson lod høre fra sig var med 2006-albummet ‘Stille og uroligt’, der scorede fire stjerner her på siderne. De mellemliggende to år har han blandt andet brugt som live-musiker for vennen Trentemøller og som gæstevokalist på Lulu Rouges debutalbum, ‘Bless You’, der udkom tidligere i år.

Titelnummeret kan allerede nu høres på Mikael Simpsons Myspace-side.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af