N*E*R*D giver koncert på Store Vega

Der lugter langt væk af en aften med cool rap, labre hooks og svedige beats, når N*E*R*D den 10. november indtager Store Vegas scene. I hvert fald er det, hvad gruppens tre medlemmer sammen og hver for sig har været leveringsdygtige i gennem hele karrieren.

Ikke alene har gruppen sammen solgt over en million album alene i hjemlandet; som producerteamet The Neptunes har Pharrell Williams og Chad Hugo leveret megahits til Kelis, Jay-Z, Britney Spears, Justin Timberlake og Snoop Dogg. For blot at nævne en håndfuld af de mest prominente.

Tidligere i år udsendte N*E*R*D deres tredje studiealbum, ‘Seing Sounds’, som Soundvenues anmelder præmierede med fire stjerner og følgende skudsmål: »Med tiden vil det (…) med garanti snige sig ind under huden på lytteren, for det er nemlig et album, der fungerer på alle steder og tidspunkter, og så kan det godt være, at de ikke har meget på hjertet, men de formår at underholde bedre end de fleste«.

Billetsalget starter imorgen, den 26. september, kl. 10.

N*E*R*D
Mandag den 10. november
Store Vega, København V
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af