Our Broken Garden

Med et godt internationalt indie-label i form af Bella Union i ryggen og flotte anmelderord med på vejen er Our Broken Garden godt fra start med albummet ‘When Your Blackening Shows’. Og det er absolut heller ikke skidt, det som her præsenteres. Men det kræver virkelig tålmodighed og koncentration at komme ind under huden på sangerinde og komponist Anna Brøndsted & co.

Her er et album, som består af rene low tempo-tracks, alle i et svævende og næsten ensartet mol-univers med sange med ensartede arrangementer. Og alle med Anna Brøndsteds luftige og pikante vokal i centrum. Men heldigvis kan både band, produktion og sangmateriale bære det. For lader man tiden arbejde for en her, så belønnes man i sidste ende med et organisk, sensuelt, varmt og opslugende album, som vokser og vokser.

En af grundene til dette er, at produktionen netop på grund af sin ærlighed og enkelhed skaber det rum og den plads, som materialet og stemmen her kræver. Mine tanker har i lytteprocessen både været i Cocteau Twins-land og på besøg hos Thomas Dybdahl, og hvem kan egentlig være kede af det?

Our Broken Garden. 'When Your Blackening Shows'. Album. Bella Union/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af