The Cure udskyder album-release

I slutningen af august kunne vi afsløre, at The Cures kommende album, var i handlen den 13. oktober. Men nu har briterne trukket lidt i land. For fans og andet godtfolk må vente 14 dage længere, til den 27. oktober, inden de kan få fingre i ‘4:13 Dreams’.

Nyheden kommer samtidig med at frontmand Robert Smith (billedet) offentligt har kritiseret iTunes UK heftigt for at forlange 7,99 £ for den netop udgivne, fem numre lange remix-ep af de fire singleforløbere for ‘4:13 Dreams’.

Du kan læse hele Robert Smiths harmdirrende email til iTunes UK her.

‘4:13 Dreams’
1. Underneath the Stars
2. The Only One
3. The Reasons Why
4. Freakshow
5. Sirensong
6. The Real Snow White
7. The Hungry Ghost
8. Switch
9. The Perfect Boy
10. This. Here and Now. With You
11. Sleep When I’m Dead
12. The Scream
13. It’s Over

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af