Beth Ditto og Gruff Rhys hjælper Simian Mobile Disco

Både anmeldere og publikum strakte hænderne i vejret, da Simian Mobile Disco (billedet) sidste år udsendte albummet ‘Attack Decay Sustain Release’, og inden længe bliver der forhåbentlig grund til endnu en gang at kaste lemmerne mod himmelen, for i starten af næste år udsender den engelske electro-duo nyt album med prominente gæster.

Til NME udtaler duoens ene halvdel, James Ford, at både Beth Ditto fra The Gossip og Gruff Rhys (Super Furry Animals, Neon Neon) har sagt ja til at medvirke på det endnu unavngivne album. Om de to sangeres bidrag udtaler Ford følgende: »Sangen (Beth Dittos, red.) er ikke særlig Gossip’sk. Den er mere elektronisk og poppet, en smule old school. Den sang Gruff Rhus synger på er mere psykedelisk med en Todd Rundgren-agtig (amerikansk soft rock-sanger og -producer, red.) kant«.

Da ‘Attack Decay Sustain Release’ udkom sidste sommer, scorede albummet fem stjerner her på siderne sammen med følgende salut: »Ford og Shaw viser vejen: Fremad uden bakgear«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af