Empire of the Sun indtager Soundvenue High 5

Der er ingen ændringer i toppen af Soundvenue High 5. MGMT sidder fortsat solidt plantet i førersædet, denne gang foran Death By Kite og Oh Land på anden- og tredjepladsen. På listens to sidste pladser ligger to nyheder i form af newyorker-outfittet Gang Gang Dance og danske Rumpistol.

Blandt contenderne er der lidt for enhver smag. Australske Empire of the Sun gør sig til med solblændet, elektronisk pop på ‘Walking on a Dream’, mens The Very Best, der består af producerduoen Radioclit og den malawinesiske sanger Esau Mwamawaya, byder på dansable verdensmusikalske specialiteter på nummeret ‘Kamphobo’. Kan man bedre lide guitar, bør man lægge øre til Volcano!’s ustyrligt medrivende artpop på den genialt betitlede ‘Africa Just Wants to Have Fun’ eller lade sig forføre af engelske Stricken Citys pågående og poppede postpunk-sag ‘Lost Art’. Denne uges danske bidrag kommer fra singer/songwriteren Jacob Faurholt i form af det neddæmpede sadcore-nummer ‘Our Old Neighborhood’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Michael Blomsterberg fra Slagelse og Tobias V. Rose fra Holte.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af