Josh Schwartz lancerer ny indie-serie

Som du kunne læse i Soundvenue Magazine # 23 har amerikanske teen-serier som ‘The O.C.’ og ‘Gossip Girl’ med succes indført indierock som lydtapet til deres følsomme undgdomsdramatik. Og nu tager seriernes bagmand, produceren Josh Schwartz, det et skridt videre og lader et spillested være omdrejningspunkt for sin nye serie ‘Rockville, CA’.

Serien følger en række teenageres op- og nedture med udgangspunkt i det fiktive spillested Rockville, og hvert afsnit byder på en ny optræden med et virkeligt band. Og som sædvanligt, når det gælder Josh Schwartz, er udbuddet af bands imponerende kvalitetsbevidst og fremme i skoen: Lykke Li (billedet), Passion Pit, Frightened Rabbit, Eagles of Death Metal, The Kooks og White Lies er blot nogle af de bands, der kan opleves i serien.

‘Rockville, CA’ får premiere på webkanalen TheWB.com til næste år, og forbindelse med lanceringen af serien udtaler music supervisor Alex Patsavas: »Fiktiv eller ej, så vil vi gøre Rockville til det hotteste indie-spillested på nettet«.

TheWB.com kan kun ses af amerikanere, men forhåbentlig får ‘Rockville, CA’ ligesom foregængerne ‘The O.C.’ og ‘Gossip Girl’ på et senere tidspunk dansk tv-premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af