Masseslagsmål til The Streets-koncert i KB Hallen

Hvad der skulle have været en ren folkefest, endte i masseslagsmål og anholdelser, da The Streets gav koncert i KB Hallen mandag aften. Det skriver flere dagblade.

Mellem 20 og 25 personer kom op at slås, rapporterer B.T.’s udsendte reporter, som så flere sår, skrammer og blødende næser ved koncerten.

»Der var en masse FCK-fans, som sang sange og skabte sig. Da der kom to kontrollører og bad dem slappe af, så gik de helt amok. Stole fløj gennem luften. Der gik ikke lang tid, så var der tykt af kampklædt politi, som fik presset en stor flok op af hegnet«, melder B.T.’s udsendte.

Der er endnu ikke nogen officiel udmelding fra politiet om, hvad der præcis motiverede slagsmålet.

»Vi blev kaldt ud til et kæmpe slagsmål. Der var kæmpe dynger af mennesker, der lå og slog på hinanden. Det her tyder på et regulært værtshusslagsmål mellem nogle fulde koncertgængere«, fortæller Mogens Knudsen, der er central vagtleder ved Københavns Politi, til jp.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af