Simian Mobile Disco og Digitalism hjælper Peaches

På det sidste har Peaches mest gjort opmærksom på sig selv som dj, og i den forbindelse har hun tidligere i år lagt vejen forbi både Århus og København. Men bare rolig, hun har ikke helt droppet at udsende ny musik, hvilket nyheden om, at hun for tiden samarbejder med Simian Mobile Disco og Digitalism, understreger.

Resultatet af anstrengelserne vil være at finde på den canadiske electroclash-provokatørs kommende, femte album, der dog endnu ikke har fået hverken titel eller releasedato. Om det kommende album udtaler Peaches i et interview til den australske radiostation Triple J: »Det lyder fantastisk. Det er utroligt. Det er ligesom et stort varieté-show. Der er ballader, og så er der noget virkelig hårdt og noget disco«.

Sidst Peaches udsendte nyt materiale var i 2006 i form af albummet ‘Impeach My Bush’. Vores anmelder var dengang godt underholdt, smed fire stjerner efter albummet og slog samtidig fast at »den canadiske fersken er fuld af (…)vitaminer«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af