Sterling udsender internationalt album

I længere tid har rygterne svirret om et engelsksproget album fra pæredanske Sterling. Og den 28. november sker det: Under det forlængede bandnavn Sterling International udkommer gruppens engelsksprogede debut, ‘Celebrations’, i Tyskland.

Tilføjelsen af International skyldes, at Sterling ikke er det eneste band i verden, der er opkaldt efter luftfartsselskabet. Herhjemme vil bandet dog stadig huserer under sit gamle, korte navn. Spændende bliver det at høre, om gruppen kan leve op til niveauet fra sit seneste album, ‘Yndigt land’ fra 2006, som vores anmelder kastede fire stjerner efter for de »sjaskcharmerende melodier og brandgode tekster«.

Den første smagsprøve på Sterlings forsøg udi det engelske, førstesinglen ‘You Only Dance Lonely’ (oprindelig udgivet som ‘Kan ikke, må danse’ på førnævnte ‘Yndigt land’), kan nu overhøres på Sterling Internationals Myspace-side.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af