Natasja-dokumentar får tv-premiere

Dancehall-glade biografgængere kan imorgen, lørdag den 15. november, stifte bekendtskab med filminstruktøren Andreas Johnsens portrætfilm ‘Natasja, kort og simpelt’, der bliver vist i Cinemateket i København i forbindelse med den aktuelle CPH:DOX-filmfestival. Men hvis du ikke lige befinder dig i Hovedstaden, kan du godt ånde lettet op, for på onsdag den 19. november får filmen tv-premiere på DR1.

Filmen følger via hjemmevideooptagelser, stillfotos og privatoptagelser Natasjas liv fra barndommen og da hun som 13-årig startet med at rappe, og frem til hun i 2006 hjemfører den prestigefyldte mc-konkurrence Irie FM Big Break Contest på Jamaica og får alvor får gang i udlandskarrieren.

I følge en pressemeddelelse fra DR rummer filmen »ingen interviews med Natasjas efterladte og beskæftiger sig kun relativt lidt og meget nøgternt med tragedien ved hendes død. Dens fokus ligger i stedet på den sprællevende Natasja«.

‘Natasja, kort og simpelt’
Onsdag den 19. november
DR1, kl. 20

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af