Ny ep fra Squarepusher

Da Tom Jenkinson aka Squarepusher for en lille måneds tid siden udgav albummet ‘Just a Souvenir’, fik det en forholdsvis lunken modtagelse her på siderne. Måske har den produktive electronica-musiker gerne ville rette op på det, i hvert fald har han netop færdiggjort en ep på seks numre, der bærer titlen ‘Numbers Lucent’ og udkommer den 19. januar.

Squarepusher har siden slutningen af 90’erne slået sit navn fast som et af de mest progressive navne inden for elektronisk musik. Og siden udgivelsen af sit debutalbum ‘Feed Me Weird Things’ fra 1996 har han markeret sig som en godfather of drum’n’bass med sine otte studiealbum.

‘Just a Souvenir’ udkom i slutningen af oktober, hvor vores anmelder gav Jenkinson tre stjerner for forsøget og en udmelding om, at udtrykket i Squarepushers musik var blevet for poleret og statisk: » ‘Just a Souvenir’ er så velspillet og velproduceret, at den ligger på grænsen til at miste noget af den kant, der ellers har givet Squarepusher status som en af de mest innovative musikere og komponister«.

‘Numbers Lucent’
1. Zounds Perspex
2. Paradise Garage
3. Heliacal Torch
4. Star Time 1
5. Arterial Fantasy
6. Illegal Dustbin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af