Nyt album fra The Cure i 2009?

Det er ikke så tit, Robert Smith (billedet) fra The Cure lader sig interviewe, så når han endelig gør det, er der stor sandsynlighed for, at det er spændende nyt, der kommer fra hans læber. Og i et interview med NME løfter den karismatiske forsanger da også sløret for, at den legendariske gruppe sandsynligvis udgiver nyt album i 2009.

Frontmanden med den kæmpe hårbusk på hovedet udtaler til det engelske musikmagasin, at deres nyligt udsendte album ‘4:13 Dream’ oprindelig var tænkt som et dobbeltalbum, men at deres pladeselskab ønskede det opdelt. Samtidig beskriver han ‘4:13 Dream’ som det lyse album, mens den anden halvdel dyrker The Cures velkendte dystre side. Og den dystre halvdel udkommer altså efter planen som album til næste år.

Det populære band leverede varen på deres sidste album, der udkom i oktober måned. Vores anmelder gav det fire stjerner og skrev om bandets 13. studiealbum, at »fra første strofe er ‘4:13 Dream’ en behagelig lytteoplevelse, og straks befinder vi os i det stjerneoplyste Cure-land, hvor Smith guider os gennem et melankolsk landskab med naiv kærlighed og indestængt smerte«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af