Oplev Suspekt og White Pony gratis

Hvis du ikke ved, hvad du skal give dig til torsdag aften, så kan du peppe den op ved i selskab med Suspekt, Outlandish og White Pony. De tre bands giver på torsdag den 27. november koncert til et gratis arrangement i Copenhagen Skatepark.

Den københavnske rapgruppe Outlandish vil på aftenen præsentere nye sange, ligesom det rå hiphopkollektiv Suspekt altid er garant for at rive deres publikum godt og grundigt rundt med deres energiske optræden.

Efter koncerterne vil White Pony stå for club-stemningen i skateparken med deres velfungerende hybrid af dj’ing og live-optræden. Inden koncerten vil man desuden kunne opleve skating på den store rampe og Break Dance Battle med Floor Wars.

Suspekt + Outlandish + White Pony
Torsdag den 27. november kl. 20
Copenhagen Skatepark, København V
Pris: Fri entre

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af