Black Lips klar med nyt album

Hvis du bedst kan lide din rock upoleret og skramlet, er du forhåbentlig bekendt med amerikanske Black Lips. Er du oven i købet faldet for garagerock-bandets debut ‘Good Bad Not Evil’ fra tidligere i år, er der nu godt nyt for dig. Den 23. februar bliver opfølgeren ‘200 Million Thousand’ nemlig sat til salg.

Den amerikanske kvartets debutalbum blev modtaget med åbne arme af vores anmelder, der gav albummet fire stjerner og skrev, at »Black Lips ved, hvad de laver og lyder, som om de har gjort det siden 60’erne, da garagerocken fik åbnet porten. Uden at de dog mangler den ungdommelige energi«.

I april måned forsøgte vi at lave en Up Close med Black Lips-medlemmet Cole Alexander i forbindelse med gruppens koncert på Loppen, hvilket i den grad mislykkedes. Se hvordan her.

‘200 Million Thousand’
1. Take My Heart
2. Drugs
3. Starting Over
4. Let It Grow
5. Trapped in a Basement
6. Short Fuse
7. I’ll Be With You
8. BBBJOT
9. Again & Again
10. Old Man
11. The Drop I Hold
12. Body Combat
13. Elijah
14. I Saw God

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af