AC/DC til Danmark

Så er det tid til at få svinget de lange metal-lokker. AC/DC’s mange danske fans har længe sukket efter en koncert med det legendariske band og nu er det endelig en realitet. AC/DC kommer til Danmark og giver koncert i Parken den 19. juni. 

Næsten 13 års forbandelse er dermed brudt for danske AC/DC-fans. Sidst de australske rockere gav koncert i Danmark, foregik det i Forum. Og lige siden dengang har bandets mange danske fans sukket, håbet og gjort alt for at lokke bandet til Danmark og i særdelshed til Roskilde Festival.

AC/DC gjorde comeback tidligere i år med deres længe ventede album ’Black Ice’, som begejstrede vores anmelder, der kvitterede med fem stjerner. Han skrev blandt andet: »Lyd er jo ikke alt, og heldigvis er ‘Black Ice’ også velsignet med i hvert fald en god håndfuld sange, der går lige i de ædlere dele og endnu engang beviser, at AC/DC har en privat hotline til rockguderne«.

AC/DC
Fredag den 19. juni
Parken, København Ø
Pris: 550 – 675 kr. + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af