Grandmaster Flash klar med comeback-album

Hiphoppen skal tilbage på rette spor. En af genrens pionerer, Grandmaster Flash, er i hvert fald klar med nyt album. Og man kan kun håbe på, hans kommende album formår at nå samme højder som i 80’erne, hvor hiphoppen ikke havde diamanter på tænderne. ’The Bridge: Concept of a Culture’ er i handlen den 23. februar.

Ud over at have lavet rap-milepælen ‘The Message’ i 1982 med sin superseje gruppe The Furious Five er Grandmaster Flash hjernen bag udviklingen af moderne dj’ing. Mens han gik på teknisk skole i New York i 70’erne, opfandt den unge musiker nemlig et system, så han kunne afspille to numre på samme tid og afstemme numrenes tempo. Herigennem udviklede han beatmixing, som i dag er helt grundlæggende for moderne dj’s.

‘The Bridge: Concept of a Culture’ er Grandmaster Flashs første udgivelse med helt nyt materiale i 20 år, og albummet byder blandt andet på gæsteoptrædener fra stjerner som Q-Tip, Busta Rhymes og Snoop Dogg.

‘The Bridge: Concept of a Culture’
1.Welcome
2. Shine All Day
3. We Speak Hip Hop
4. Here Comes My DJ
5. Bounce Back
6. Swagger
7. What If
8. Unanswered
9. Tribute to the Breakdancer
10. Grown & Sexy
11. When I Get There
12. Connection
13. I Got Sumthin’ to Say
14. Can I Take You Higher
15. Unpredictable
16. Those Chix
17. Bronx Bombers
18. Zuka The Sound
19. Oh Man

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af