Jul på Soundvenue High 5

Vi er tilsyneladende ikke ene om at glæde os til Turboweekends kommende album. I hvert fald har den danske electropop-duo sparket Björk og Thom Yorke ned på denne uges andenplads Soundvenue High 5. På tredjepladsen finde vi endnu en nyhed i form af australske Architecture in Helsinki, mens Sune Rose Wagner og Marybell Katastrophy runder listen af på fjerde- og femtepladsen.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at det er den 1. december i dag, og det lader vi selvfølgelig ikke gået ubemærket hen. Derfor har vi i denne uge udvalgt en håndfuld aktuelle numre, der med stasgaranti kan få dig i musikalsk julestemning. Antony har hooket op med det tidligere Múm-medlem Kria Brekkan på den naturglade ‘Be Good to Earth This Season’, Glasvegas serverer ‘Please Come Back Home’ fra deres kommende jule-ep  ‘A Snowflake Fell (And It Felt Like a Kiss)’, mens The Hives går i clinch med popveteranen Cindi Lauper på ‘A Christmas Duel’. Og som rosinerne i pølseenden har vi to danske kandidater: The Raveonettes snelette schlager ‘Christmas in Cleveland’ og Sterlings december-melankolske ‘Julesingle’.

Benyt dine tre stemmer og deltag automatisk i lodtrækningen om cd’er fra High 5-kunstnerne. Denne uges albumvindere er Kenn Bendtsen  fra Ugerløse og Morten Top fra Århus C.

Lyt og stem på Soundvenue High 5 her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af