Kings of Convenience arbejder på nyt

Så er der godt nyt for alle, der frygtede, at norske Kings of Conveniences fire års albumpause betød bandets endeligt. Den stille duo er nemlig i gang med at færdiggøre opfølgeren til ’Riot on an Empty Street’ fra 2004. Bandet har afsløret, at arbejdstitlen er ’Quiet IS the New Loud’, og at de har færdiggjort fjorten numre til albummet.

Det virker logisk, at bandets lyd ikke vil være særlig meget anderledes end på deres foregående album. Dels afviger titlen på det nye album kun med et enkelt stort bogstav i forhold til 2001-albummet ’Quiet Is the New Loud’. Og når den ene halvdel i bandet, Erlend Øye, desuden udtaler, at » jeg stoppede med at arbejde med elektronisk musik, da jeg indså, at det er meget sjovere at spille live med Kings of Convinience«, tyder det på, der ikke er drastiske ændringer i vente.

De stille toner på ’Riot on an Empty Street’ fra 2004 tryllebandt vores anmelder, der måtte bøje sig i støvet og give fem stjerner. Som begrundelse skrev han blandt andet: »Over hele tracklisten løftes de på én gang skrøbelige og slidstærke tekster og både personlige og genkendelige sange med direkte iørefaldende melodier og komfortabelt afdæmpede og dynamiske lydbilleder«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af