Morrissey til Danmark

Som vi tidligere skrev her på siderne, udgiver den grøntsags-elskende godfather of indie Morrissey sit nye album ‘Years of Refusal’ den 16. februar næste år. Og nu er der så endnu mere at se frem til for hans danske fans, når den rutinerede brite ifølge Gaffa.com giver koncert i både KB Hallen i København og på et endnu ikke oplyst spillested i Odense til april. Der er til gengæld endnu ikke nogen officiel information om datoerne.

Morrissey startede sine unge år som musiker i kultbandet The Smiths, der desværre kun nåede at udgive fire studiealbum inden opløsningen i 1987. Det er han sidenhen kommet efter som soloartist, hvor han siden solodebuten ‘Viva Hate’ fra 1988 har udgivet ni album.

Sidst Morrissey forkælede sine danske fans med en koncert, var i 2006 hvor han gav den gas på Roskilde Festivalens Orange Scene. Vores anmelder kunne ikke få nok, gav hans optræden fem stjerner og skrev blandt andet, at »til trods for de forventede udslag på krukkethedsbarometeret leverede Morrissey og hans medsammensvorne en koncert, der vil blive husket for sit overraskende nærvær og sin dundrende intensitet«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af