Nyt album fra The Whitest Boy Alive

2009 ser ud til at blive et godt Erlend Øye-år. Meget tyder på, at vi kan se frem til et nyt Kings of Convenience-album, og sandelig om den blege nordmand ikke også har et nyt album klar med sit andet bandprojekt The Whitest Boy Alive.

Den 2. marts udsender sidstnævnte, Berlin-baserede gruppe nemlig albummet ‘Rules’, der efterfølger det organiske discopop-debutalbum ‘Dreams’, der udkom i sommeren 2006. Så efterhånden mangler vi kun et egentlig soloalbum fra Øye, før pladen er fuld.

Da ‘Dreams’ udkom, blev det vel modtaget her på siderne. Vores anmelder belønnede albummet med fire stjerner med følgende begrundelse: »Erlend Øyes umiskendelige og behagelige stemme er stadig omdrejningspunktet, og sangskrivningen lige så elegant som altid«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af