Balstyrko albumdebuterer

For et års tid siden begyndte projektet Balstyrko at rumstere i undergrunden. Og med et bomstærkt lineup bestående af Ane Trolle (JaConfetti og Trolle//Siebenhaar), Blæs Bukki (Malk De Koijn og Bikstok Røgsystem) og Anders ‘Ormen’ Christophersen (Melk) begyndte mange hurtigt at drømme om et helt album. Og den drøm går omsider i opfyldelse den 3. marts, når gruppen debuterer med albummet ‘Jagten paa noget’.

Det kommende album er blevet til dels i et studie i København, dels i et sommerhus ved Vesterhavet. Ane Trolle og Blæs Bukki står i fællesskab for tekster og vokaler, mens Ormen har produceret hele herligheden med Blæs Bukki som sidekick.

Som opvarmning slipper trekløveret på mandag den 12. januar singleforløberen ‘Intet stopper helt’. Inden da kan man dog opleve live Ane Trolle som ene halvdel af Trolle//Siebenhaar, der på lørdag, den 10. januar, sammen med blandt andre Figurines, BliGlad og Gypsies optræder til Musik Mod AIDS på Store Vega. Du kan tilmelde dig til arrangementet i vores kalender HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af