Benga til Århus

I går kunne vi forkæle den dubstep-elskende del af vores læsere med nyheden om, The Bug giver koncert på Copenhagen Jazzhouse, så hvorfor ikke bare starte denne dag i samme spor? Nu kan vi nemlig afsløre, at den unge dubstep-stjerne Benga ifølge sin Myspace-side kan opleves på Train i Århus den 24. april.

Sidst Benga var i Danmark var i sommers, hvor han gav den gas sammen med sin engelske landsmand Skream på Roskilde Festival. Så hvis du af en eller anden grund ikke var på sidste års Roskilde Festival eller bare ikke kunne holde dig vågen til klokken 1.30, hvor Benga slog sig løs, får du nu muligheden for at opleve et af dubsteppens hotteste navne.

Benga udgav i sommers sin albumdebut ‘Diary of an Afro Warrior’. Et album, der med hårdtslående numre som ‘Night’, ‘E Trips’ og ‘Crunked Up’ henrykkede klubfolket verden over.

Benga
Fredag den 24. april
Train, Århus
Pris: Ikke oplyst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af