Handsome Furs til København

Så er der lagt i ovnen til en aften i ægteskabsrockens tegn på Lille Vega. Det sker når canadiske Handsome Furs, der for tiden er contender på Soundvenue High 5 med nummeret ‘I’m Confused’, vender tilbage til Danmark blot et halvt år efter, de sidst var i landet og gav koncerter i Århus og København. Spillestedet på Vesterbro lægger som sagt lokaler til, og arrangementet løber af stablen den 9. maj.

Wolfparade-frontmand Dan Boeckner og hans kone Alexei Perry besluttede i 2005 at danne bandet Handsome Furs, og to år senere kom debuten i form af albummet ‘Plague Park’. Duoen er snart klar med opfølgeren, der er ude den 9. marts og hedder ‘Face Control’.

Vores anmelder håber nok på, Handsome Furs har forbedret sig siden debuten, i hvert fald var han ikke særlig begejstret for ‘Plague Park’. Beskedne to stjerner lød bedømmelsen på og blev understreget med følgende udtalelse: »Bortset fra albumanslaget ‘What We Had’ og den hektisk vibrerende ‘Dumb Animals’ står man tilbage med syv blodfattige sange, der savner overraskende meget melodi og dybere mening med de ellers hittepåsomme arrangementer«.

Tilmeld dig koncerten i vores kalender HER

Handsome Furs
Lørdag den 9. maj
Lille Vega, København V
Pris: 130 kroner + gebyr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af